И тъй!Много ме кефи 737 с ракети и бомби :yeha: Самолета отдавна е готов,но сега ми остана време да напиша два-три реда!(
Въпросният торпедоносец е на базата на Бойнг 737 Ню Дженерейшън. С новият тип уинглети като на 787 Дримлайнара
Както можете да се досетите военната машина на хамериканците не е пестила по този проект.
Идеята му е да замести остарелият вече Орион,и да заложи на по-голям ,по-мощен и значително по модерен самолет от витловият Орион.
Да си призная, от техническите характеристики не съм се интересувал много,просто наблягам на визуалното в модела.
Винаги много са ми допадали специализираните и нестандартни машини,особино цивилни-превърнати във военни.
За основа съм ползвал стандартният бълвоч на Ревел,заедно със всичките му глупости и недоразумения.За прпеобразуването му във военен ме вдъхнови конверсията на Контрейлс,но за съжаление като пристигнаха смолните части установих че пича от Контрейлс явно има психически проблеми,и това което ми беше пратил си остана само за вдъхновение.Единственото което съм ползвал от неговите измишльотини е шахтата за торпедата,и уинглетите които преработих.Створките на торпедната шахта и ракетите преработих значително.Всичко останало е саморъчно направено-допълнителното оборудване,всички антенки,тръби на пито,кабината,илюминаторите.....
Ползвах и еца на Екстратек. При този самолет най-много се гордея с двигателите,защото от това което си бяха фантазирали Ревел,аз направих нещо далеч по-добро и реалистично.
Сега стига приказки-ето ви резултата: