Тъй като не бях държал в ръцете си модел на Звезда в 1/35, реших да пробвам един, доста добри отзиви видях за новите им предложения в мащаба, пък и цената им е повече от добра. Щях да си взема Т-34/76 Уралмаш, но много бързо се изчерпа
Преставям съветски танкоизтребител СУ-100, базиран на шаси Т-34 със 100мм оръдие. Много хубав боксарт, здрава картонена кутия и литници със зелена пластмаса, както и два черни с траковете. Качеството много ми хареса, без дефекти, хубави детайли като болтове и шевове. Оръдието е цяло, а веригите са къси и дълги сегменти, което улеснява сглобката. Прозрачен литник за перископите, конец за буксирното въже, декален лист, инструкция и цветен профил с две маркировки.
Няма да се впускам в подробности, но съм приятно изненадан от модела на Звезда, за тази цена е супер. Може би ще сменя цевта, решетките на двигателното и въжето, но и от кутията ще се получи чудесна реплика

Взех си и боя на Mr.Color C-511 Russian green 4BO WW2, нов продукт, има го и H-511, но у нас не наличен още. Цвета е перфектен според мен