Airgroup2000.com Member of International List of Scale Model Related Web Sites
Този форум е част от сайта на AirGroup 2000
Главен форум на AirGroup 2000

Форум за стендов моделизъм

Част от airgroup2000.com

Начало | Форум-основен | Форум-Модел | Криле | Океан | Океан Dreams | Оръжие |
Криле Ретросалон | Нато и България | Галерия | Военни новини | Поръчай онлайн |

HobbyCULT.com

В момента е 04 юли 2020 08:49

Всички времена са UTC+03:00
Създай нова тема  Отговори  [ 26 мнения ]  Отиди на страница 1 2 Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: MIllenium Falcon
МнениеПубликувано: 07 апр 2011 23:03 
Извън линия
Потребителски аватар

Регистриран на: 01 юни 2009 15:37
Мнения: 2241
Местоположение: София
Уважаеми колеги,
Предлагам на вниманието ви:

Corellian Engineering Corporation YT-1300 Transport (Han Solo’s Modified)
MILLENIUM FALCON
Производител: Fine Molds
Мащаб: 1/72
Начина на придобиване: Hobby Cult
Цена с доставка: 365 лв.

Ще започна с лек увод към настоящия модел:

Продполагам повечето от вас сте гледали Междузвездни войни, както старите, така и новите епизоди. Аз лично съм привърженик на старите, не само като сюжет, но и на дизайна на всички кораби, аксесоари и т.н. Филма е сниман в епохата на кубическите форми – обърнете внимание на дизайна на колите по онова време, телевизорите, касетофоните и изобщо цялата техника. Оттам идва и дизайна на корабите във филма – те са кубични, ръбести, без аеродинамична форма и т.н. Новите спизоди пък са обратното – рожба новата „заоблена” мода – всички летателни средства са с изчистен дизайн, красиви и огледални, което пък лично за мен, от моделистка гледна точка ги прави безинтересни, с малки изключения.
За филма няма какво да кажа, освен, че ми е един от нй-любимите. Филм, без който може би нямаше да съм същия човек, какъвто съм сега. Филм до голяма степен оформил различни мои интереси, увлечения и хобита. Филм – легенда.
Колегите на моя възраст, предполагам знаят за какво говоря. По-младите няма как да разберат какво е да чакаш 8 часа на опашка за билет, или какво е чувството, когато на някое забутано стрелбище намериш да се продава черно бяла снимка от филма, за 30 стотинки.
Да, сюжета е наивен – така е. Да, ефектите изглеждат допотопни в момента – и това е така. Но аз лично, наистина не знам друг филм, направил такава революция в киното, колкото и клиширано да звучи.
За първи път видях модел на кораб от Звездни войни във филма E.T. на Спилбърг. Ако сте обърнали внимание – в стаята ма малкото момченце висяха от тавана модели на Star Wars кораби. Тогава си казах – какво ли би било, ако и аз имам подобен модел, и откъде ли може да се купи.
Около три години събирах сили и трупах умения за този модел. Дори и сега не се чувствам достатъчно подготвен, за да го направя. Все пак, времето ще покаже.

Малко данни за кораба от Star Wars сагата:

Име: Milenium Falcon в превод Хилядолетния сокол. По кината го едно време го бяха превели Вечния сокол, което не е съвсем точно, тъй като милениум значи хилядолетие.
Производител - Корелиан Инжинеринг Къмпани
Тип - Лек кръстосвач YT-1300
Дължина - 26.7 метра
Оръжия - 2 куад лазерни оръдия, 1 анти-пехотински Суивел лазер, Димек ракети
Екипаж - 2-8 пилоти
Принадлежност - Ландо Калрисиян, Хан Соло
Товар - Зависи от конфигурацията на кораба(до 100 метрични тона)
Пътници – 8

История на кораба:
Построен около 60 BBY от Corellian Engineering Corporation в корабостроителниците на Корелиа като YT-1300 лекотоварен кораб, Соколът работи няколко години по предназначение. По това време документите за собственост останали неоткрити, но слухове твърдят, че Соколът е бил притежание, и използван тайно от Джедаите преди Император Палпатин да се качи на власт. Но тези твърдения са недоказани. Както и да е, през 19 BBY корабът е представен в доковете на Сградата на Галактическия Сенат, малко след Битката над Корускант, приземявайки се под совалката, която докарва Анакин Скайуокър, Оби-Уан Кеноби и Сенатор Палпатин.
Кратко след това, Соколът претърпява критична повреда след сблъсък с астероид. Останките от кораба са захвърлени в орбитален скад за отпадъци близо до Нар Шаддаа. След време корабът бива купен от предприемчив механик. Под негова собственост , Хилядолетния Сокол бива реконструиран от двигател до корпус и много различни системи биват подменени с по-добър хардуер. Въпреки, че работата над поправката е дълга и сложна, механикът не се отказва и продължава да работи над кораба, като тест за сръчността му. По време на работата някой компоненти са заменени със части от по-стар YT-1300, който бил използван за дипломатически мисии, но бил претърпял подобна съдба. Механикът дава името на кораба. Старото име на Сокола не е известно.
Соколът служи кратко на новия си притежател за няколко години като обикновен товарен кораб, преди да бъде откраднат от един пират. И така кораба минава през ръцете на доста долнопробни търговци и бива залаган няколко пъти докато не попада в ръцете на младия Ландо Калризиан. Индентификационния номер на кораба бива премахнат по това време за да се улесни новата му кариера като кораб за контрабанда. Много спобственици били направилия своя "специална модификация" и така, когато попаднал при Ландо, Сокола вече можел да изпревари почти всеки кораб с неговия размер.
Ландо Калризиан се сдобива със Сокола на Беспин около 5 BBY от комарджия който не можел да покрие дълговете си. След като научава основното управление от приятеля си Хан Соло, той сътрудничи с дроида си Вуфи Раа и му служи като съветник. Калрисиан пилотира кораба по време на контрабандитските си мисии в системата Рафа, в колана на Осеон и в мъглявината ТонБока. Той продължава да прави модификации по кораба за да бъдат по бързи и безопасни контрабандитските пробези.
По време на финалния турнир по игра на сабак в Небесния Град, Ландо залага кораба си. Соло, един от останалите участници приема залога. След като печели Хилядоледния Сокол, Хан Соло започва да подобрява специалните подобрения на предишните собственици. Неговата лични модификации включвали подобрение на обшивката, оръжията, двигателите, сензорите и сензорните заглушители (заглушителя на Соло е толкова силен, че първия път когато го тества, той разтройва информационните релета вътре в самия кораб).
Първата мисия на Соло е пътуване до Кашийк в помощ на помощник-пилота си, Чубака. След завръщането си от този сектор Хан продължава да работи за Джаба Десилиджик Тиуре. Няколко месеца след Битката при Явин, Соло е принуден да изхвърли товара си от глитерисм тъй като е заловен от имперские войски.
Около това време, Урай Фен, от Консорциумът на Зан наема екипажа Хилядолетния Сокол за да спасят криминалния лорд Тайбър Зан от мините на Кесел. След измъкването на Зан от Кесел, екипажа на Сокола продължава опитите си да се отплати на Джаба за изхвърления товар.

Съдбата на Хилядолетния Сокол като средство за контрабанда се променя когато е набелязан от Оби-Уан Кеноби и Люк Скайуокър в бара на Мос Айсли на Планетата Татуин.
Когато е попитан от Оби-Уан за скороста на Сокола, Хан констатира че корабът му може да достигне скорсти до 0,5 над светлинната и че прави "Кеселски пробег за по-малко от 12 парсека". (каквото и да значи това :D)
Пътуването до Алдеран се оказва нещо повече от прост превоз на няколко пътника. Соколът трябва да си проправи път през гарнизон щурмоваци и също така се измъква от два Звездни Разрушителя преди на направи скок в хиперпространството.
След излизането си от светлинна скорост, корабът се озовава при останките на Алдеран. Сокола бива прихванат от притеглящите лъчи на Звездата на Смъртта. Благодарение на бързата мисъл на екипажа, те правят да изглежда така сякаш корабът е бил изоставен кратко след излитането им от Татуин. Сокола бива претърсен, но е докладвано, че е празен. При търсенето си щурмоваците пропускат екипажа, който се е скрил в тайници защитени от повечето видове скенери.
За броени часове Хилядолетния Сокол отново се измъква от Имперския флот, но този път със спасената принцеса Лея Органа. След кратка битка със няколко Имперски изтребителя и пътуване през хиперпространството, корабат пристига при тайната база на Бунтовниците - Явин IV. Но по време на престоя на кораба в Звездата на Смъртта, на него е поставено проследяващо устройство, с което да следят положението им. Докато Бунтовниците обмисляли плана за атака над масивната космическа станция, Соло взима наградата си и се оттегля. След промяна в мислите на Хан ( под голямо влияние от приятеля му Чубака), той се връща в последния момент да прикрие Люк в отчаяния им опит да унищожат Звездата на Смъртта и да подсигурят безопасността на Бунтовническия Съюз.
По време на пътуването си обратно към Татуин, Соло бива нападнат от пирати водени от Кримсон Джак. Тъй като бива ограбен и няма парите, с които да плати на Джаба, най-добрия вариант за Хан е да се съюзи със Бунтовническия Съюз. И така корабът на Соло става най-бързият в Бунтовническата флота.
През 3 ABY, Соколът претърпява ремонт в главния хангар на Бунтовническата База "Ехо" на ледената планета Хот. По време на Имперската атака, Хан Соло и Чубака, правят всичко възможно да завършат поправката на кораба Пътят на принцеса Лея към транспорта и бива отрязан от срутил се тунел, и тя бива принудена да се качи на борда на Хилядолетния Сокол с Хан, Чубака и C-3PO. Соло използва необичайната маневреност на кораба и добрите си пилотски умения, за да избегне три Имперски Звездни Разрушителя, които съставяли част от блокадата на Хот. Неуловимите движения на Сокола прочти накарват 3-те Звездни Разрушителя да се сблъскат един с друг. Сокола се опитва да направи скок в хиперпространството, но не успява поради неизправност. Принуден да вземе драстични мерки за да избегне залавянем Соло решава да пилотира кораба през астероидно поле в опит да изгуби Имперските преследвачи.
След почти пагубна среща с космически червей, Сокола пътува до Небесния Град на Беспин където е стария му познат Ландо Калризиан. Но Империята пристига първа и екипажът бива заловен, разпитан и задържан. Хан бива замръзен във карбонит и е предаден на ловеца на глави Боба Фет. Останалият екипаж и Ландо се измъкват със Сокола. След като спасяват Люк, който след битката с баща си Дарт Вейдър, загубва ръката си, и в опит да избяга увисва на една от долните натени на Небесния град, корабът напуска планетата и се опитва да направи светлинен скок. Екипажът не знае, че до скоро поправения хипрердвигател бива изваден от строя от хората на Вейдър. В последният момент R2-D2 прави поправки в системите и Сокола се измъква на косъм от Имперските войски.
По време на следващите месеци, Сокола служи като главна база на Лея и Ландо докато следят Боба Фет в опит да спасят Хан. Сокола летял през опасните каниони на луната Галл, и въпреки, че е най-търсения бунтовнически кораб в галактиката , той успява да се промъкне в Имперската Столица. После взема участие в космическа битка при въздушната платформа на Шизор. След битката Сокола се връща в тайната база на Съюза. След като спасяват Хан от лапите на Джаба Хътянина, Сокола се връща при Бунтовническата флота, готвейки се за нападение над новата Звезда на Смъртта .
В епизод 6, бунтовническата атака срещу импреията е по-добре планирана. Хан Соло, Люк и Лея се нагърбват с мисията да изключат енергийния щит, който поредпазва втората Звезда на смъртта, за да стане възможно няколко малки изтребителя, начело със Сокола, да проникнат в самото й ядро и да я взривят отвътре навън. Мисията е успешна, въпреки няколкото директни попадения, които Соколът отнася, плюс загубара на прословутия си радар в един от тесните тунели.
И така бунтовниците побеждават, а Хилядолетния сокол оцелява и общо взето изиграва ключова роля в сагата.


Сега за модела:
Кутията е супер луксозна, с горно отваряне и чудесна рисунка на сокола на фона на оранжевото небе, където се намира Града в облаците. Изхождайки от опита ми с ревелските огромни кашони, в които модела трака и тропа като зарчета в шепата на професионален табладжия, очаквах и сега нещо подобно. За щастие останах излъган – кутията е измамно малка, а платките и изобщо всичко е нея е така добре стифирано, че при разглеждане се постарайте да запомните реда на вадене, защото иначе не можете да го съберете пак.
Инструкция – А4 формат, направена като книжка. На японски е, но схемите са достатъчно ясни.
Два огромни картона с цветни схеми на модела, показващи прекрасно декалите и опушванията. Отпечатани са на гланциран картон, който просто автоматически заминава на стената над бюрото ми.
Горна и долна половина на корпуса – не са на платки, дадени са отделно.
14 платки с части – не съм броил елементите, но по спомен от прочетено в интернет, има около 1000+ чарка.
За качеството на отливката нямам думи! Сива пластмаса, прецизни детайли, няма мустаци или дефекти. За напасване е рано да се говори, но имайки опит с X–Wing-а на същата фирма, едва ли ще има проблеми в процеса на работа.
Декален лист формат А5, като декалите са направени фабрично износени.

Заключение:

Прекрасен модел, заслужаващ всяка дадена за него стотинка. Достатъчно голям, за да позволи доработки, и не чак толкова огромен, че да се чудите после къде да го държите.
Чувството, когато една детска мечта се сбъдне, па макар и на средна възраст, не може да се опише с думи, така че спирам до тук.

Ето снимки:

Прикачен файл:
1.jpg
1.jpg [ 100.94 KиБ | Видяна 2082 пъти ]
Прикачен файл:
2.jpg
2.jpg [ 133.68 KиБ | Видяна 2082 пъти ]
Прикачен файл:
3.jpg
3.jpg [ 110.9 KиБ | Видяна 2082 пъти ]
Прикачен файл:
4.jpg
4.jpg [ 116.46 KиБ | Видяна 2082 пъти ]
Прикачен файл:
5.jpg
5.jpg [ 125.9 KиБ | Видяна 2082 пъти ]
Прикачен файл:
6.jpg
6.jpg [ 128.22 KиБ | Видяна 2082 пъти ]
Прикачен файл:
7.jpg
7.jpg [ 103.2 KиБ | Видяна 2082 пъти ]
Прикачен файл:
8.jpg
8.jpg [ 99.36 KиБ | Видяна 2082 пъти ]
Прикачен файл:
9.jpg
9.jpg [ 114.39 KиБ | Видяна 2082 пъти ]
Прикачен файл:
10.jpg
10.jpg [ 113.7 KиБ | Видяна 2082 пъти ]

_________________
BG - 264

In The Game Of Thrones, you win or you die,
there is no middle ground!


Нагоре
 Заглавие: Re: MIllenium Falcon
МнениеПубликувано: 07 апр 2011 23:05 
Извън линия
Потребителски аватар

Регистриран на: 01 юни 2009 15:37
Мнения: 2241
Местоположение: София
Понеже не може повече от 10 снимки на пост, ще потърпите още няколко поста:

Прикачен файл:
11.jpg
11.jpg [ 102.71 KиБ | Видяна 2081 пъти ]
Прикачен файл:
12.jpg
12.jpg [ 106.41 KиБ | Видяна 2081 пъти ]
Прикачен файл:
13.jpg
13.jpg [ 106.97 KиБ | Видяна 2081 пъти ]
Прикачен файл:
14.jpg
14.jpg [ 98.37 KиБ | Видяна 2081 пъти ]
Прикачен файл:
15.jpg
15.jpg [ 103.09 KиБ | Видяна 2081 пъти ]
Прикачен файл:
16.jpg
16.jpg [ 92.44 KиБ | Видяна 2081 пъти ]
Прикачен файл:
17.jpg
17.jpg [ 98.14 KиБ | Видяна 2081 пъти ]
Прикачен файл:
18.jpg
18.jpg [ 107.3 KиБ | Видяна 2081 пъти ]
Прикачен файл:
19.jpg
19.jpg [ 100.7 KиБ | Видяна 2081 пъти ]
Прикачен файл:
20.jpg
20.jpg [ 70.82 KиБ | Видяна 2081 пъти ]

_________________
BG - 264

In The Game Of Thrones, you win or you die,
there is no middle ground!


Нагоре
 Заглавие: Re: MIllenium Falcon
МнениеПубликувано: 07 апр 2011 23:07 
Извън линия
Потребителски аватар

Регистриран на: 01 юни 2009 15:37
Мнения: 2241
Местоположение: София
И още:

Прикачен файл:
21.jpg
21.jpg [ 85.23 KиБ | Видяна 2081 пъти ]
Прикачен файл:
22.jpg
22.jpg [ 90.41 KиБ | Видяна 2081 пъти ]
Прикачен файл:
23.jpg
23.jpg [ 84.24 KиБ | Видяна 2081 пъти ]
Прикачен файл:
24.jpg
24.jpg [ 87.56 KиБ | Видяна 2081 пъти ]
Прикачен файл:
25.jpg
25.jpg [ 87.82 KиБ | Видяна 2081 пъти ]
Прикачен файл:
26.jpg
26.jpg [ 126.32 KиБ | Видяна 2081 пъти ]
Прикачен файл:
27.jpg
27.jpg [ 130.46 KиБ | Видяна 2081 пъти ]
Прикачен файл:
28.jpg
28.jpg [ 117.31 KиБ | Видяна 2081 пъти ]
Прикачен файл:
29.jpg
29.jpg [ 122.25 KиБ | Видяна 2081 пъти ]
Прикачен файл:
30.jpg
30.jpg [ 87.69 KиБ | Видяна 2081 пъти ]

_________________
BG - 264

In The Game Of Thrones, you win or you die,
there is no middle ground!


Нагоре
 Заглавие: Re: MIllenium Falcon
МнениеПубликувано: 07 апр 2011 23:09 
Извън линия
Потребителски аватар

Регистриран на: 01 юни 2009 15:37
Мнения: 2241
Местоположение: София
не остана:
Прикачен файл:
31.jpg
31.jpg [ 104.98 KиБ | Видяна 2081 пъти ]
Прикачен файл:
32.jpg
32.jpg [ 114.98 KиБ | Видяна 2081 пъти ]
Прикачен файл:
33.jpg
33.jpg [ 113.22 KиБ | Видяна 2081 пъти ]
Прикачен файл:
34.jpg
34.jpg [ 119.64 KиБ | Видяна 2081 пъти ]
Прикачен файл:
35.jpg
35.jpg [ 106.8 KиБ | Видяна 2081 пъти ]
Прикачен файл:
36.jpg
36.jpg [ 95.35 KиБ | Видяна 2081 пъти ]
Прикачен файл:
37.jpg
37.jpg [ 81.72 KиБ | Видяна 2081 пъти ]
Прикачен файл:
38.jpg
38.jpg [ 98.66 KиБ | Видяна 2081 пъти ]
Прикачен файл:
39.jpg
39.jpg [ 97.64 KиБ | Видяна 2081 пъти ]
Прикачен файл:
40.jpg
40.jpg [ 134.27 KиБ | Видяна 2081 пъти ]

_________________
BG - 264

In The Game Of Thrones, you win or you die,
there is no middle ground!


Нагоре
 Заглавие: Re: MIllenium Falcon
МнениеПубликувано: 07 апр 2011 23:10 
Извън линия
Потребителски аватар

Регистриран на: 01 юни 2009 15:37
Мнения: 2241
Местоположение: София
Така е то - голям модел - голям пост!
Стига ви толкоз:
Прикачен файл:
41.jpg
41.jpg [ 133.73 KиБ | Видяна 2081 пъти ]
Прикачен файл:
42.jpg
42.jpg [ 127.07 KиБ | Видяна 2081 пъти ]

_________________
BG - 264

In The Game Of Thrones, you win or you die,
there is no middle ground!


Нагоре
 Заглавие: Re: MIllenium Falcon
МнениеПубликувано: 08 апр 2011 00:55 
Извън линия
Потребителски аватар

Регистриран на: 24 авг 2008 23:10
Мнения: 1051
Moarein написа:
Когато е попитан от Оби-Уан за скороста на Сокола, Хан констатира че корабът му може да достигне скорсти до 0,5 над светлинната и че прави "Кеселски пробег за по-малко от 12 парсека". (каквото и да значи това :D)

Макар и аз да съм от онези, които се редяха на опашки за билет от 25-30 ст. (най-скъпите от 35 не бяха изобщо по джоба ми :lol: ), откровено предпочитам заоблените летала на новите серии, които са по-скоро още по-стари по дизайн от квадратните форми. Лично аз бих ги сложил в периода Ар Деко. И макар моите фаворити да са реактивните шейни от епизод 1, "Соколът на Хилядолетието" (мисля, че това е най-точният превод на името) си остава ненадминат.
Кеселският маршрут (Kessel run) беше някакъв контрабандистки път, по който не трябваше да те хванат, пренасяйки подправки от Кесел до Незнамсикъде. Дължината на маршрута е повече от 12 парсека (16 или 18, където един парсек е 3 и нещо светлинни години). Обаче Хан Соло е такъв "пич" и лети толкова близко до имперските маршрути, с риск да бъде открит, че скъсява разстоянието с няколко парсека, защото винаги може да избяга от преследвачите си. Това беше смисълът на хвалбата за качествата на "Сокола". Цялото изказване обаче малко ми звучи, сякаш парсек е единица за време :roll: (познавам бая люде, за които светлинната година е именно такава мярка).

_________________
De gustibus et coloribus non est disputandum!
Изображение


Нагоре
 Заглавие: Re: MIllenium Falcon
МнениеПубликувано: 08 апр 2011 01:26 
Извън линия
Потребителски аватар

Регистриран на: 02 фев 2009 20:34
Мнения: 1108
Местоположение: В.Търново
:cyclops_ani: :bounce: Иееееее суперррр!Голям модел бре човек, голямо нещо!Направо ми скри шайбата! :thumright: Идеален обект за всякакъв вид състарявания, тонирания и тем подобни.Поздравления за придобивката. ;)

_________________
Изображение Аз съм гъба отровна!
Изображение Изображение


Нагоре
 Заглавие: Re: MIllenium Falcon
МнениеПубликувано: 08 апр 2011 07:52 
Извън линия
Потребителски аватар

Регистриран на: 15 яну 2010 17:24
Мнения: 3570
Местоположение: Exeter, UK
Разглеждайки частите от кутията се радвах така, все едно модела е мой и утре го почвам :D Това е любимата ми машина от филма.

Без никакво благородство ти завиждам колега Moarein и би било истинско престъпление от твоя страна когато го подкараш да не споделиш step by step работата по него. Поздравления за придобивката.

_________________
С уважение: Веселин Пенев


Нагоре
 Заглавие: Re: MIllenium Falcon
МнениеПубликувано: 08 апр 2011 08:35 
Извън линия

Регистриран на: 04 фев 2008 11:51
Мнения: 985
Ще гледам с интерес напредък ти по-модела защото както и на вас така и на мен Star Wars ми е любим филм! Успех с модела, и аз както McVess ти завиждам за модела и нямам търпение да видя как ще стане в процес на работа! :)


Последна промяна от tankman на 08 апр 2011 10:29, променено общо 1 път.

Нагоре
 Заглавие: Re: MIllenium Falcon
МнениеПубликувано: 08 апр 2011 09:03 
Извън линия
Администратор
Потребителски аватар

Регистриран на: 29 окт 2008 17:57
Мнения: 2658
Местоположение: София
Страхотна придобивка, Честито :salut:

И поздравления за чудесното представяне на модела :thumleft:
С нетърпение очаквам да го видя в "процес на работа"


Нагоре
 Заглавие: Re: MIllenium Falcon
МнениеПубликувано: 08 апр 2011 10:12 
Извън линия
Потребителски аватар

Регистриран на: 01 юни 2009 15:37
Мнения: 2241
Местоположение: София
Благодаря на всички!
Сега се започва търсене на ецове и прочее глезотийки. В този модел ще инвестирам до дупка, защото ми се въртят в главата мега смахнати идеи.
Ще видим ;)

_________________
BG - 264

In The Game Of Thrones, you win or you die,
there is no middle ground!


Нагоре
 Заглавие: Re: MIllenium Falcon
МнениеПубликувано: 08 апр 2011 10:14 
Извън линия

Регистриран на: 21 сеп 2010 14:10
Мнения: 98
Страхотен модел и много добро представяне :thumright:


Нагоре
 Заглавие: Re: MIllenium Falcon
МнениеПубликувано: 08 апр 2011 10:31 
Извън линия

Регистриран на: 04 фев 2008 11:51
Мнения: 985
Гледам в инструкцийте са включили и фигурки, жалко че не са включили Чубака.


Нагоре
 Заглавие: Re: MIllenium Falcon
МнениеПубликувано: 08 апр 2011 15:27 
Извън линия
Потребителски аватар

Регистриран на: 01 апр 2011 15:46
Мнения: 661
Местоположение: София, България
Какво ще кажеш за качеството на чиляците - добро ли е?

_________________
http://www.thevenusproject.com/bg/
http://www.thezeitgeistmovement.bg


Нагоре
 Заглавие: Re: MIllenium Falcon
МнениеПубликувано: 08 апр 2011 17:30 
Извън линия
Потребителски аватар

Регистриран на: 01 юни 2009 15:37
Мнения: 2241
Местоположение: София
Има го Чубака, Хан, Леа, Люк и два шурмовака + дроидите.
Качеството им като за 1/72 е повече от добро.

_________________
BG - 264

In The Game Of Thrones, you win or you die,
there is no middle ground!


Нагоре
Покажи мненията от преди:  Сортирай по  
Създай нова тема  Отговори  [ 26 мнения ]  Отиди на страница 1 2 Следваща

Всички времена са UTC+03:00


Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост


Вие не можете да публикувате теми в този форум
Вие не можете да отговаряте на теми в този форум
Вие не можете да променяте собствените си мнения в този форум
Вие не можете да триете мнения в този форум
Вие не можете да прикачвате файлове в този форум

Търси за:
Отиди на:  
Copyright ©2006-2014 Air Group 2000 Ltd. All rights reserved.eXTReMe Tracker