Предполагам всички знаете този сайт и някой от вас може и да има регистрация там.
Че така. Преди 3 седмици някъде се престраших, и колкото и да не смятам, че мой модел все още е точно за този сайт, реших да пусна ревюто на М48. Чаках известно време и тази седмица, на 17-ти ноември ревюто бе одобрено и публикувано. Супер, въпреки, че се чувствам все едно дете от забавачницата е отишло при големите батковци от гимназията и е седнало на една маса за да говорят на един език. Просто къде-къде другите там са по-напред от мене (светлинни години)
Та имам някои въпроси относно сайт и ревютата там. Първо не намерих много българи там. Единствено Красимир Стефанов и мисля, че някой си stefeca (мисля, че е от форума на scalemodel-bg), от скоро и аз.
Някои неща по сайта не са ми ясни и не мога да се ориентирам в тях. Първо: голямо изхвърляне ли е от моя страна да пускам там модели, при положение, че там има уникално добри работи на големи професионалисти. Второ, като си правих регистрацията имаше едно условие, което не можах да разбера и сега не мога да го намеря повторно за да го разгледам отново - казваше, че ако нямаш 1000 поста или 1000 посещения на форума за 90 дни и регистрацията се заличава. А техния форум ми е някаква голяма мъгла какво се прави там. Още повече, че бъкел руски не знам, безсмислено е да пиша там, защото ще мъдря коментари само от сорта на "а, добра работа". А иначе индивидуалните ми посещения за последните седмици са 6 за самия сайт, което пък също е много далеч от 1000. Трето какво означават някои цифри в ревюто. Имам предвид, там където пише "преглеждания" има скоби и някакво число. При моя модел но днес сутринта то беше 0, а днес е 16, не знам какво означава това. А самите преглеждания на модела са 996.
Прикачен файл:
untitled.jpg [ 146.24 KиБ | Видяна 1500 пъти ]
Както виждате сега на скрийншута цифрата е 0, като започнах да пиша този пост беше 16, след това стана 2, а сега е на 0. Това да не би да се потребители, които гледат ревюто в момента? Но така и така сигурно второ няма да има, защото нямам модел за ревю, а и 1000 поста или посещения за 90 дни не мога да направя.
И кажете дали знаете и други българи да имат регистрации в този сайт.
P.S. На снимките, модела е без изпратените ми от
UNIOR въжета.