Форум за стендов моделизъм
http://model.airgroup2000.com/

www.dishmodels.ru
http://model.airgroup2000.com/viewtopic.php?f=47&t=1584
Страница 1 от 1

Автор:  Иво [ 20 ное 2010 12:51 ]
Заглавие:  www.dishmodels.ru

Предполагам всички знаете този сайт и някой от вас може и да има регистрация там.

Че така. Преди 3 седмици някъде се престраших, и колкото и да не смятам, че мой модел все още е точно за този сайт, реших да пусна ревюто на М48. Чаках известно време и тази седмица, на 17-ти ноември ревюто бе одобрено и публикувано. Супер, въпреки, че се чувствам все едно дете от забавачницата е отишло при големите батковци от гимназията и е седнало на една маса за да говорят на един език. Просто къде-къде другите там са по-напред от мене (светлинни години)

Та имам някои въпроси относно сайт и ревютата там. Първо не намерих много българи там. Единствено Красимир Стефанов и мисля, че някой си stefeca (мисля, че е от форума на scalemodel-bg), от скоро и аз.
Някои неща по сайта не са ми ясни и не мога да се ориентирам в тях. Първо: голямо изхвърляне ли е от моя страна да пускам там модели, при положение, че там има уникално добри работи на големи професионалисти. Второ, като си правих регистрацията имаше едно условие, което не можах да разбера и сега не мога да го намеря повторно за да го разгледам отново - казваше, че ако нямаш 1000 поста или 1000 посещения на форума за 90 дни и регистрацията се заличава. А техния форум ми е някаква голяма мъгла какво се прави там. Още повече, че бъкел руски не знам, безсмислено е да пиша там, защото ще мъдря коментари само от сорта на "а, добра работа". А иначе индивидуалните ми посещения за последните седмици са 6 за самия сайт, което пък също е много далеч от 1000. Трето какво означават някои цифри в ревюто. Имам предвид, там където пише "преглеждания" има скоби и някакво число. При моя модел но днес сутринта то беше 0, а днес е 16, не знам какво означава това. А самите преглеждания на модела са 996.

Прикачен файл:
untitled.jpg
untitled.jpg [ 146.24 KиБ | Видяна 1480 пъти ]


Както виждате сега на скрийншута цифрата е 0, като започнах да пиша този пост беше 16, след това стана 2, а сега е на 0. Това да не би да се потребители, които гледат ревюто в момента? Но така и така сигурно второ няма да има, защото нямам модел за ревю, а и 1000 поста или посещения за 90 дни не мога да направя.

И кажете дали знаете и други българи да имат регистрации в този сайт.

P.S. На снимките, модела е без изпратените ми от UNIOR въжета.

Автор:  GEC1972 [ 20 ное 2010 20:08 ]
Заглавие:  Re: www.dishmodels.com

Привет, Иво!
Току-що и аз се регистрирах в този сайт. Това, което можах да преведа е, че ако за два месеца или 60 дни не прочетеш 1000 съобщения по различни теми, регистрацията ще бъде заличена. Наистина форумът е доста сложен и аз не мога да се оправя в него. До момента твоята тема е прегледана от 1017 човека и нямаш отговори по нея. Не виждам защо да не пускаш модели там.
Успех! :thumleft:

Автор:  Иво [ 20 ное 2010 20:16 ]
Заглавие:  Re: www.dishmodels.com

Само, че къде точно да търся тези мнения? Техния форум прилича на нещо като чат секция и е доста особено оформен. А защо няма да мога да качвам модели, ами просто - след 60 дни ще ми делнат профила :D , а след това ако искам да кача модел сигурно ще трябва нова регистрация. Смисъл, че ми е трудно нещо да направя 1001 прочитания, сега ще се помъча да видя какво мога да направя, но до колко виждам то няма брояч за това колко ми остават, т.е може на 59 ден да съм само на един коментар от постоянната регистрация и да не го направя ще ме заличат.
При триене на профил сигурно се изтриват и показаните ревюта, логично ми изглежда, защото те стоят в профила на потребителя и от там могат да се редактират и махат по собствено желание. Също така стоят и там докато не се одобрят за публикуване.

Автор:  GEC1972 [ 20 ное 2010 20:27 ]
Заглавие:  Re: www.dishmodels.com

Значи, че ако това е така, както го говорим, всеки ден трябва да четеш по 17 съобщения или да прегледаш толкова модели. Наистина тъпа история.

Страница 1 от 1 Всички времена са UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/