Форум за стендов моделизъм
http://model.airgroup2000.com/

Здравейте
http://model.airgroup2000.com/viewtopic.php?f=5&t=2348
Страница 1 от 1

Автор:  DellSl [ 07 дек 2011 09:50 ]
Заглавие:  Здравейте

Здравейте, досега не съм писал тук, но много ми се искаше да започна и продължа. За съжаление въпреки упоритото ми търсене, в Бг няма нито един сайт или форум който да включва колекционерски авиомодели или поне техни любители, като изключим една тема в bgspotters, което все пак е жалко, предвид това, че заниманието има почти толкова потенциал, колкото и самият моделизъм, въпрос на настройка. Аз самият преди доста време също се занимавах с авиомоделизъм, дори имам един неразопакован 154 на Звезда, но по една или друга причина в момента колекционирам авиомодели. Знам, че форумът е за моделизъм, но дали няма някой или някои, кои/йто да се занимава/т със същото? Чужди форуми много, но все ми се искаше и в Бг да намеря подобен. Поздрави.
Слави.

Автор:  UNIOR [ 07 дек 2011 10:19 ]
Заглавие:  Re: Здравейте

Здравей и добре дошъл :thumleft:

По същество и ние сме колекционери , с малката разлика че объчаме сами да изработваме моделите си.
Може би до сега не е имало причина и тази част на колекционирането на готови модели да се развие, е че на Бг. пазара доколкото знам не се предлагат такива , май имаше един два плахи опита но само толкова.Сега върви тази поредица за бойните самолет, и може пък да запали повече хора към това хоби.Виж какво стана с поредицата на Деагостини, истински бум, чак умирам от кеф :) като гледам как се развива раздела , и как все повече хора се връщат към хобито.
Още веднъж добре дошъл, и ще се радваме да покажеш своята колекция :thumleft:

Автор:  DellSl [ 07 дек 2011 10:30 ]
Заглавие:  Re: Здравейте

Благодаря,
сигурно си прав, доколкото разбрах е имало един магазин на Т2 и изчезна толкова бързо, че всичко което можах да открия за него бе, че е бил на Т2 и грешен телефонен номер за контакт :) Ако все пак има интерес ще сложа линк към снимките. Първо трябва и да ги направя де :)

Автор:  wolfenstein [ 07 дек 2011 10:48 ]
Заглавие:  Re: Здравейте

Привет, ще чакаме с интерес! :thumright:

Автор:  DellSl [ 08 дек 2011 09:23 ]
Заглавие:  Re: Здравейте

Заповядайте http://dell13.snimka.bg/hobby/1-200-diecast.639351.25786549. Малко се увлякох, но имах и някои стари снимки :)

Автор:  Stefanoff [ 08 дек 2011 11:00 ]
Заглавие:  Re: Здравейте

Колеги, не забравайте, че раздела се казва "Предложения на потребители"! Моля, не се увличайте по теми, които не отговарят на предназначението на раздела!

Автор:  DellSl [ 08 дек 2011 11:02 ]
Заглавие:  Re: Здравейте

Извинявам се много, но не намерих по-подходящ раздел за да постна първото си мнение. Ако сметнете за необходимо можете да изтриете темата.

Автор:  CANSO [ 08 дек 2011 21:42 ]
Заглавие:  Re: Здравейте

DellSl написа:
Здравейте, досега не съм писал тук, но много ми се искаше да започна и продължа. За съжаление въпреки упоритото ми търсене, в Бг няма нито един сайт или форум който да включва колекционерски авиомодели или поне техни любители, като изключим една тема в bgspotters...Слави.

Провери ли форума на Diecastcarsbg - :arrow: виж тук, има подраздел за друга техника, вкл. авиационна.

Автор:  DellSl [ 09 дек 2011 08:19 ]
Заглавие:  Re: Здравейте

Много благодаря.

Страница 1 от 1 Всички времена са UTC+03:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/