Отварям тема за едни нови за мен бои, които реших да пробвам след много изчетени ревюта и коментари, тъй като вече доста навлязох в работата с фигури. Досега работих с Валехо, но исках да пробвам по-разнообразна палитра, пък и трябва да се опитват нови неща и техники
Първия сет, който си взех е комплект цветове за кожа
Flesh paint set-осем (8) различни цвята. Кутийката от картон е семпла, но добре оформена, което най-ми хареса е че има прорез отзад, през който се виждат самите шишенца с цвета на боята. Мисля, че е чудесно решение, за да може да се видят цветовете, без да се отваря кутията. Има и малка инструкцийка, на който му е интересно.
ВАЖНО-шишенцата трябва да се пробият отгоре, не се опитвайте да изстискате боя веднага-ще стане мазало

. Аз сложих и от неръждаените топчета за разбъркване за всеки случай.
Пробвах малко от боите на пластик лист, негрундиран, за да видя самите цветове-изглеждат доста наситени и гъсти, струва ми се съхнат малко по-бързо отколкото Валехо, така че трябва да се изстисква по малко боя и да се ползват веднага.
Една от причините, поради които реших да ги взема също е твърдението, че са супер матови. Валехо, които ползвам, съхнат с лек сатенен финиш примерно.
Тези изглеждат матови на прима виста, но ще пробвам тези дни на едно лице как всъщност се борави с тях, така че очаквайте продължение