Форум за стендов моделизъм
http://model.airgroup2000.com/

Манта Модел Клуб
http://model.airgroup2000.com/viewtopic.php?f=89&t=2327
Страница 1 от 1

Автор:  Манта Модел Клуб [ 25 ное 2011 16:11 ]
Заглавие:  Манта Модел Клуб

Манта Модел Клуб е клуб за стендов моделизъм, създаден от практикуващи моделисти реално познаващи проблемите и нуждите на ентусиастите в хобито. Клубът е основан на 14 ноември 2011г. Членове на Манта Модел Клуб са моделисти от цялата страна с разнообразни професии и от всяка възраст. Всички могат да участват и в други сходни организации.

Целите, за постигане на които е учреден „МАНТА МОДЕЛ КЛУБ” са да популяризира стендовият моделизъм, да организира, подпомага и ръководи прояви свързани със стендовия моделизъм - изложби, конкурси, срещи, състезания и други, да насърчава интеграцията и взаимното разбирателство посредством моделизма сред традиционните клубове и организации в страната и в чужбина и други.

Това ще постигнем чрез реализиране на публични и рекламни кампании, форуми, конкурси, изложби и обучения, включително интернет базирани, издаване, отпечатване и разпространение на информационни материали, оганизиране на срещи, кръгли маси, обучения, конференции, семинари и други публични прояви, съдействие на членовете и партньорите ни за участие в местни и международни инициативи, програми, проекти, публични форуми, събиране и систематизиране на информация за успешни практики и международен опит, активно взаимодействие с местни, регионални, национални и международни организации и неформални структури за повишаване на ефективността на дейността на клуба.

С нас можете да се свържете на e-mail: club@mantamodels.eu, а информация за дейността на клуба периодично ще бъде публикувана на фейсбук страницата ни. В процес на изработка е клубният сайт – http://www.mantamodels.eu, където също в бъдеще ще може да откриете интересна и актуална информация, както и галерии с модели, статии свързани с хобито и други.
На всякакви въпроси ще отговорим оперативно в тази тема, на ЛС или на посочените места за комуникация.

Автор:  Moarein [ 25 ное 2011 16:39 ]
Заглавие:  Re: Манта Модел Клуб

Ами на добър час!
:salut:

Автор:  CANSO [ 25 ное 2011 18:38 ]
Заглавие:  Re: Манта Модел Клуб

Наздраве по този случай!
Клубът е регистриран във Велико Търново (според информацията във фейсбук). Предполагам, защото градът на болярките е в центъра на България. Иначе има ли някаква географска определеност за членовете му (на снимката виждам хора и от двата края на България)? С други думи ако има моделисти от Благоевград и от Шабла, все в Търново ли ще се срещат? Или контактите ще са повече виртуални?

Автор:  McVess [ 25 ное 2011 18:46 ]
Заглавие:  Re: Манта Модел Клуб

CANSO написа:
Клубът е регистриран във Велико Търново ..... Предполагам, защото градът на болярките е в центъра на България. ..... (на снимката виждам хора и от двата края на България)? ....Или контактите ще са повече виртуални?

Всички заключения са абсолютно правилни. Регистрацията е в Търново заради географско удобство. А контактите ще са най-вече виртуални, иначе петролните компании ще дръпнат много напред. Разбира се срещи на живо както по изложби, така и по други "диорамни" случаи ще има доста.

П.С. За да няма заблуда - не всички моделисти от снимката са членове на клуба, както и не всички членове на клуба са на снимките :) Когато тръгне сайта информацията ще е много по-пълна.

Цитат:
Наздраве по този случай!

Moarein написа:
Ами на добър час! :salut:


Благодаря и наздраве!

Автор:  Academica [ 25 ное 2011 18:51 ]
Заглавие:  Re: Манта Модел Клуб

Амиииии.........
Честито, както се казва!
:thumright:

Автор:  Иво [ 25 ное 2011 20:44 ]
Заглавие:  Re: Манта Модел Клуб

Честито и успех!

Автор:  Манта Модел Клуб [ 13 дек 2012 08:55 ]
Заглавие:  Re: Манта Модел Клуб

Уважаеми колеги,

За нас е удоволствие да Ви съобщим, че Клуб Манта организира мероприятие за съвместна изработка на диорама.
Проекта е посветен на гражданската витлова авиация след ВСВ. Моделите ще са в мащаб 1:72. Грандиозен и впечатляващ :o

Започнахме с една сурова идея и все още сме в процес на уточняване на детайлите.
Целта ни е да покажем, че различни хора, от различни клубове, от различни краища на България (и извън нея) могат да се съберат и да направят най-големият и атрактивен стендов макет ;)

Ще се радваме, ако се присъедините към идеята и ни помогнете с идеи, съвети от натрупаният ви опит или ако желаете можете да участвате с изработка на модел, включително съпътстващи модели на обслужваща техника, фигури, сгради, писти, съоръжения по пистите и други (след съгласуване с клуба).

Повече информация за мероприятието можете да намерите на клубният ни сайт http://mantamodels.eu
Дискусията по организационните въпроси се води в темата: Проект "Диорама гражданска авиация", във форума към сайта http://forum.mantamodels.eu

Очакваме Ви,
моделистите от Манта Модел Клуб

Автор:  Манта Модел Клуб [ 04 ное 2015 07:53 ]
Заглавие:  Re: Манта Модел Клуб

Уважаеми колеги и приятели на Манта Модел Клуб,

На проведено Общо събрание на клуба беше избрано ново ръководство на Манта Модел Клуб:

1. Людмил Попов (popnavy) - Председател на Управителния съвет
2. Мирослав Райчев (moted) - член на УС и касиер на клуба
3. Борислав Асенов (HellSignBVA) - член на УС

Желаем успешна работа на новото ръководство!

Страница 1 от 1 Всички времена са UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/