Kietel написа:
Искам да те питам там, снимката която е отдолу отпред в дясно някакъв дефект ли е или нещо друго?
Модела дойде с доста транспортни дефекти. В комплекта имаше едно шишенце лепило Тесторс, което се беше изляло върху някои детайли и бяха непоправими. Дъното, под задния ляв стоп, задния ляв калник. Затова както казва Старшията (и тези преди него) - превърни дефекта в ефект. Опитах имитация на удар във Варненска дупка (гледах от моята кола

):
Прикачен файл:
IMG_0856.JPG [ 196.91 KиБ | Видяна 2189 пъти ]
Прикачен файл:
IMG_1092.JPG [ 121.56 KиБ | Видяна 2189 пъти ]
За съжаление някои дефекти нямаше как да станат ефекти, освен ако не хвърля един билборд върху колата, но тогава pgp000 ще каже че в щатите билбордовете са забранени. Самото купе беше много криво във всички посоки включително с пречупена (и май разтегната) колонка на предното стъкло, която в последствие се счупи. затова стъклото беше лепено по много странен начин с надежда да изпъне купето. То се поизпъна, но стъклата се омацаха. И не легнаха по никакъв начин правилно.
Прикачен файл:
IMG_1138.JPG [ 107.59 KиБ | Видяна 2189 пъти ]
Цитат:
А черната боя метлик ли трябва да е?
Не съм търсил такъв ефект. Доколкото съм информиран американските автомобили (особено около 1990 г, откогато е това поколение Камаро) са произвеждани с минимум екстри. Затова и тунинг фирмите там са толкова развити. А за полицейска кола, която всеки ден се жулва тук-таме - едва ли са ползвали металик. Аз боядисвах с черен емайл гланц на Ревел.
Цитат:
Твоя модел е много по детайлен от моето BMW Z3.
Можеше да се направи много по-детайлен. По обективни причини нямах време, а и нямаше смидъл да се задълбавам. Ето някои неща, които не се виждат от общите снимки:
Прикачен файл:
IMG_0680.JPG [ 85.66 KиБ | Видяна 2190 пъти ]
Прикачен файл:
IMG_0782.JPG [ 163.28 KиБ | Видяна 2190 пъти ]
Прикачен файл:
IMG_0790.JPG [ 106.23 KиБ | Видяна 2189 пъти ]
Цитат:
Би ли ми казал на коя фирма е?
В началото на темата съм посочил линк към представянето на кита. ето го в разшифрован вид:
viewtopic.php?f=20&t=1233Цитат:
И последно ще го показваш ли на изложбата?
Не знам, да го правя ли?
pgp000 написа:
Сега остава само един полицай с огледални очила.
Един искаше в Пайпъра да слагам фотогравски триножник, друг полицай. Де да го взема в 1/20? Аз търсих шапка, че зад задната седалка има едни огромни изхвъргачи да ги скрия и не намерих. Но мога да сложа ей това да го е яд Старшията

Прикачен файл:
IMG_1097.JPG [ 166.85 KиБ | Видяна 2189 пъти ]