Привет отново!
Отварям тази тема, за да почвам лека полека следващата замислена от мен диорама с участието на вече почти завършения Тигър (казвам почти, защото си чакам още екипажа

). Aфриканската диорама е почти пред привършване, но покрай групбилда отложих малко нещата, пък и чакам едни аксесоари, трябва да пристигнат вече.
Темата с Тигъра-тук, за който не знае:
http://model.airgroup2000.com/viewtopic.php?f=110&t=4632Междувременно ще използвам също Kubelwagen type 82 на Тамия, самото моделче е на 10-15 години, но все още си остава най-доброто в 1/35. Много добра отливка плюс прилична фигурка на шоферче.
Ама да се оплача от опаковането на Hobbyeasy (Hongkong)-за първи път поръчвам оттам и като че ли не знаят какво представляват световните пощенски служби

. Моделът беше сложен само в едно кашонче без разни предпазни джунджурии, вярно пишеше FRAGILE, ама силно се съмнявам, че пощенските служители четат тия неща. Прилично омачкано беше всичко, добре че всичко в кутията си беше ОК, ама друг път може и да нямам този късмет,хм. Ама за 10-ина USD с доставката си е повече от добре

Само да отбележа, че най-доброто опаковане което съм срещал досега е на Luckymodel, нещата са ми идвали като излезнали от завода
Но както и да е, малко лирично отклонение,подробно ревю няма да правя, само какво има в кутията-2 платки с частите, прозрачна платка за джама, декали и инструкция. Самата кутия е малка, колкото тези с фигурите. Като цяло много хубаво моделче на тази количка. Предвидил съм и малко фотоец на Еди.
Прикачен файл:
100_4965.JPG [ 185.5 KиБ | Видяна 2597 пъти ]
Прикачен файл:
100_4966.JPG [ 168.04 KиБ | Видяна 2597 пъти ]
Прикачен файл:
100_4967.JPG [ 154.13 KиБ | Видяна 2597 пъти ]
Прикачен файл:
100_4968.JPG [ 238.03 KиБ | Видяна 2597 пъти ]
Така че, ще почвам лека полека може би паралелно с другата
Поздрави!