Знам, че търпиш на майтап, я сега да видя дали търпиш на критика. Аз залагам, че търпиш, все пак си с нАучен ник и освен ако прякора си не си го взел от Тери Прачет, то, предполагам, че нАуката е в кръвта ти (или по-точно в структурата на нервните ти клетки и връзките между тях, тоест, в начина ти на мислене) и градивната критика е част от израстването ти като моделист. Та, да не се оклонявам:
-От лявата страна на Зверобоя средната поддържаща ролка ми се струва крива. Така ли е?
-Окалването ми се струва доста едро. Не мисля, че трябва да изпъква по този начин на нещо движещо се, като залепнала мокра буца и после изсъхнала. Освен, ако някой детенце не си е играло да прави кал и мосле да я мята по опорните ролки, като след това я поръсва с прахоляк от пътя за разнообразие (еми това е виждало детето от баща си, зидаро-мазач, на това ще си играе на село). Ако искаш да регулираш изпъкналостта на калта, можеш да разредиш малко С200 с вода. Ако пък искаш да преливат различни нюанси (на канела и кафе например), или да бъдат с различни цветове може да пробваш следните стъпки:
1. намираш прахчета на миг/агама или маслен пастел с подходящи цветове на кал и прахоляк.
2. забъркваш смес от ц200 с вода, така, че да стане като мляко. ГЪСТО мляко (поне 15% масленост

)
3. омазваш хубаво с четката повърхността, която искаш да "опрашиш". Гледаш да не е голяма площта, за да не ти изсъхне на едно място, докато третираш някъде другаде.
4. посоляваш мястото
4.1.с прахче на миг или агама така, че
4.1.1. да не е на купчинки.
4.1.2. посоляването да покрие мократа от "млякото" повърхност. Дори и да е по-мокро на някой места и част от прахоляка да се абсорбира и да стане каша след няколко секунди, посоли го пак, за да е сухо навсякъде.
4.2. с настърган пастел
4.2.1. хващаш един не толкова добре наточен нож (аз използвам една чекийка, с която си отварям боичките и не е особено остра, като целта на това да не е остра е не да ти реже парченца пастел, а да стърже ситен прах) и настъргваш направо върху местата, които си омазал с млякото, следвайки съветите от 4.1.1. и 4.1.2
4.2.1. стъргането да става с 90 градусов наклон на пастела спрямо ножа
5. изчакваш 24 часа да изсъхне лепилото, като в началото хвърляш по един поглед някъде да не се оголи място с повече течност, абсорбирала прахчето. Ако такова се появи, третираш според 4.1.2. След тези 24 часа обръщаш внимателно надолу с главата, за да падне излишния прах (който аз си го връщам в кутииката за обратно ползване

и се кефиш на резултата.
Все пак окалването ти не е приключило, така че, ще изчакам крайния резултат.