Знам, че са били бели все пак имам монографията

Това не е лак, а реактив като вода и прави оксидация на дъба само това .Това е експеримент. Все още не е шкурено, за това го нацапах, пада лесно няма нищо маслено в него. Решението е мое повлияно от 3д модела

Имам и бяло, но мисля да се спра на сиво . Това са продукти за паркет. Другия продукт е акрилен и той се маха лесно. Този който е на сивата дървена паница в някой от предните ми постове. Върху акрилният продукт се нанася цветно олио има всякакви цветове на паницата е с черно олио. Мисля да бъде това за сега, ако не ми щукне нещо друго до тогава. За това питах и за пиронига дали е с тапи или метал. Видях, че имам и квадратни и дълго време се чудех как ще ги правя. В твоя модел видях как ти си се справил с това, така че и аз ще пробвам по същия начин. Относно бялото виждал съм някои модели с бяло, но не са много. Идеята е да стои като престяло, без никакъв гланц.Руския модел има много несъответствя с монографията относно рамките на топовете. Незнам това да ли е грешка или просто си е олеснил работата.Само ти пишеш за сега така че ти благодаря