Може ли да попитам за опита ви с покупки от този магазин?
За първи път се престраших да поръчам нещо от него и вижте развитието до момента:
1. поръчката е направена на
23 ОктомвриПрикачен файл:
luckyOrder.jpg [ 17.66 KиБ | Видяна 2570 пъти ]
2. след доста увъртания от тяхна страна "това го има, после го няма...", комуникация в продължение на 2 седмици

, най-накрая се стигна до това:
Прикачен файл:
luckyOrder1.jpg [ 51.14 KиБ | Видяна 2570 пъти ]
т.е. не вярвайте на надписа "Available" !
Забележете че първата стока се очаква след 2 седмици (като вече са минали 2 седмици), приех го реших да чакам.
За втората се отказах. Предпочетох да я махнат от поръчката, въпреки че все още седи в сайта им със статус "Available"
http://www.luckymodel.com/scale.aspx?se ... word=MP2423. за една от наличните стоки в статус "InStock" междувремено се загуби и след запитване получавам следния отговор:
Прикачен файл:
luckyOrder2.jpg [ 33.59 KиБ | Видяна 2570 пъти ]
Айде реших да чакам още 3 седмици... то вече 3 седмици бях чакал, колко му е

4. Най-неочаквано за мен в поредното писмо, вече в по-сърдит стил, получавам този отговор:
Прикачен файл:
luckyOrder3.jpg [ 20.5 KиБ | Видяна 2570 пъти ]
Как изведнъж се получи обратно

само за 1 ден, даже и натовариха пратката. А онази стока с 2-те седмици чакане взе че внезапно се достави предсрочно
До тук само с 3 седмици забавяне , най-сетне викам си шаа дойдеее

5. Да ама не

Гледам аз пише изпратена на 13 Ноември. Платил съм си не малката сума за доставка AIRMAIL 7-11 дни на скромната сума от $46.
Дните си минаха, пратка няма, пак проверявам...
Прикачен файл:
luckyOrder4.jpg [ 20.89 KиБ | Видяна 2570 пъти ]
Съвсем коректно си пише, че е изпратена, рекох да погледна тракинга на пощата им...
Прикачен файл:
luckyOrder5.jpg [ 30.87 KиБ | Видяна 2570 пъти ]
ееее само някакви 5 дена закъснение за подготвяне за изпращане.
Е да ама от 18 Ноември до днес 10 Декември минаха няколко пъти по 7 дни.
Пак реших да ги питам какво става. И ето последния до днес отговор:
Прикачен файл:
luckyOrder6.jpg [ 44.24 KиБ | Видяна 2570 пъти ]
Това за мен си е подигравка! Да ми кажат, че забаяването е 1-3 седмици при условие, че ги питам на 4-та седмица от закъснението
Кажете и с вашите пратки ли се лигавят по този начин?
аз лично ама хич не си представях, че една пратка ще идва 2 месеца. И дали само за 2 месеца ще дойде, още не е тръгнала, а и ще видим и нашата митница колко ще я замотае. Особено както на 15-ти Дек. ги закриват...
Съжалявам, че ще наруша традицията с добрите отзиви към този сайт, но за мен си е голямо прецакване, както и за колегите които са включени в тази поръчка.