А, тук малко ме изненада.
Почти бях убеден, че ще го правиш с ваденките на TwoSix Decals, като тези
Прикачен файл:
TSD100-04[1].jpg [ 40.16 KиБ | Видяна 1957 пъти ]
Като цяло личи голям мерак и доста работа, но с някои много прости трикове, крайният резултат щеше да е значително по-добър.
Разкажи малко как го боядиса? Изглежда основния цвят е със спрей или аерограф, после довършвано с четка?
Зелената и червената ивица от какво са?
Предполагам знаеш какво може да се подобри, но ето и няколко препоръки от мен:

На първо място: За следващите модели показвай до къде си стигнал и колегите могат да ти помогнат с много интересни идеи. Повечето трикове са супер елементарни и не изискват скъпи материали, само трябва някой да ти ги покаже

* В комплекта има ли части за цивилната версия? В момента си го направил с остъклението на опашката, а Балкан-ския няма такова.
* Боядисването с четка на дребните детайли има доста трикове. Зависи доста от вида на боята, четката и т.н. Кажи с какво боядисваш за да ти даваме по-конкретни идеи?
* Надписите на ръка трудно ще ги докараш достоверни. Доста по-добре щеше да се получи, ако беше разпечатил частта от снимката с надписа и после да го изрежеш и залепиш. Или да отпечаташ снимката на ваденките или .... много други варианти.
* Дългите цветни линии е хубаво да се правят с маскиращо тиксо. Боядисването с четка и маскиращо тиксо също си има трикове и пак зависи доста от вида на боята.
Виж в тази тема има показано как се боядисва с четка включително и рамките на остъклението:
AS365N Dauphin 2 - 1:48 - TrumpeterРазбира се из форума има и много други теми в които можеш да намериш добре описани техники.
Успех със следващите модели