Веско,за кой син декал питаш?
Иво,механизацията на този самолет е на Контрейлс.Крилата,двигателите,и всичко нужно съм го копувал готово.
Като се върнеш на първата страница на таемата,когато самолета още е на БАЛКАН,там съм разказал.
Маската на предното стъкло е направена много лесно.Непотребен декал за Бойнг,съм залепил върху тиксо на Тамия и съм го изрязал.После залепвам върху модела ,който е подготвен за нанасяне на грунд.След окончателното боядисване,се сваля самоделната маска,позачистват се ръбчетата колкото е възможно и се лепи декала на челното стъкло,който оформя рамките на прозорците.Допълнително само съм правил маски и за прозорчетата на тавана на пилотската кабина.
Снимки за точното позициониране на механизацията съм свалял от интернет.По-сложното в случая беше,че като разлепих вече готовият модел,номерацията на частите по механизацията се обърка,и после за да напасна всичко наново,голям зор видях.
Допълнителни неща не съм изработвал,чертежи не съм ползвал-всичко по снимки е правено.Може и да има нещо криво и неточно,ама и аз не го знам.
И сега като се сещам,има един пропуск по самолета който е много видим!
Хайде да организирам нова загадка,който я отгатне ще получи традиционните награди!
А именно:
1.Бетонен плуг
2.Патешка пуйка
3.Питка с хеликоптер
4.Свирещи електрически крушки
5.Пляскаща химикалка
6.Русокоса автомобилна гума-предполагам Веско ще си я хареса нея
7.Гумено дайре
Успех на всички