последните месеци пътувах много и нняма време за модели, а след това направих един ужасно сложен самолет. Сега е време за нещо просто, бързо и лесно
Alphha Model са перфектни в съчетаването на тези качества, отваряйки кутията зннам, че всичко ше пасва отлично, фотоеца ще е добре изчислен, а декалите ще се слагат с лекота:). Точно от каквото имам нужда в момента. Започнах го преди 10ина дни и вече съм на финаната права
. Първо интериора - изцяло карбонов, което значи декали по всички повърхности… за щастие човечето направило дизайна на декалите се е справило перфектно, а те самите са изключително качествени, което прави поставяне им по тези странни криви всъщност приятно. Все пак си е времеемко, но са толкова много, че няма как. Фотоеца е минимално количество и е изчислен перфектно, всичко си застава на място без никакви грижи или нужда от баене. Спрях се на интериор в червено и черно, което ще са и основните цветове на модела. Сега гледайки снимките си мисля, че коланите трябваше да са червени но не ми се занимава да ги сменям вече. Няколко дни гледам снимки на Монци в нета и накрая си избрах червен металик с черна лента. За това пръснах в черно и маскирах лентите. След това 3 тънки слоя Metallic red gx2 последвани от clear red H90. За сега толкова, ще му дам ден два да изсъхне и ще го лакирам и полирам. Междувременно ще работя върху детайлите като джанти например. Както винаги въпроси, градивна критика и коментари са добре дошли!
поздрави,
Сашо