Ако се правят кардинални реформи в разделите това би било истински кошмар за админите да местят теми наляво-надясно

. Чисто теоретично - да, добре е темите в процес на изработка да са отделно от галериите с готови модели (независимо дали е показван самият прогрес). А пък разделението на самите галерии по мащаби е напълно излишно, това само дразни и налива вода в безсмислената теория за "истинския" мащаб. Ако ще има някакво разделение то по-скоро би трябвало да е тематично - или по вид на техниката или по епоха, но това както казах е свързано с много работа за админите, а те едва ли си мечтаят да прекарат месеци в такъв труд.
Затова изначално предложението ми беше да се даде смислено има на раздела "Моята тема", защото това за никого нищо не означава и да се даде препоръка (като правило) когато една тема "В процес" бъде завършена моделиста да се обърне към администрацията да я премести в съответната галерия, а в раздела WIP (или както ще се казва) да остане само линк към темата. Е, разбира се и вече завършените теми във "Моята тема" да бъдат разхвърляни по галериите.
Същото да важи и за темите след края на ГБ - самите завършени модели да се преместят в галериите, незавършените - в процес, а в разделите на ГБ да останат само линковете. Така няма да изпадаме в смешната ситуация - две години след края на ГБ да се поства в него (ако някой като мен реши да си завърши модела) или пък ако се мести темата в раздела "Моята тема", то тогава не става ясно че е почната в рамките на ГБ, а това е важно все пак.
В допълнение към това ако се завършат (и поддържат) започнатите преди много време каталози на теми "В кутията" и темите по модели улеснението в търсенето ще е много голямо.
Така с минимални усилия мисля че може да има малко по-голяма прегледност базата на форума, която вече е доста голяма. По принцип и така работата не е малко, но за целта админите могат да поискат помощ от по-опитни потребители на форума между които да се разпределят задачите. Това може да включва и временни модераторски права за отделни раздели, за да могат да се структурурат.