Колега моделист, акцентира на вниманието ми един комплект който да си призная бе убягнал на моето внимание въпреки, че не веднъж съм разглеждал ценовата листа на наш известен търговец на модели, който предлага тези модели произведени в Русия.
Да си призная ако знаех за съществуването на този сет, нямаше да се бъхтя, а щях да си го купя!
Спомням си, че перлата в короната Tristar-model предлага подобна екстра, но вероятно цената на подобно допълнение ще надвишава многократно стойността на самият модел, което ме възпря да ровя из нета, а да се помъча да направя каквото ми е по силите.

Фирмата производител на въпросният аксесоар е "MSD-Макет" (Москва)
Доколкото разбирам, комплекта се състои от четири скарички с елементи и е с каталожен сномер MQ 35005, а названието на руски е „Гусеницы и подвеска 38(t) Прага”.
Като се замисля аз имам повече от един комплект аксесоари на тази руска фирма и съм много доволен от качеството, но нямам самият модел от чиито комплект явно произлиза този допълнителен комплект за разкрасяване на по-ранните италерски модели на Прага 38т.
Аз лично вече положих доста усилия, време и средства, и ще си спестя и тази екстра на фирмата Макет, но ако някой тепърва ще доокомплектова неговият италерски модел страдащ от подобни проблеми, определено си заслужава, особено като се има предвид атрактивната цена от има-няма 12лв.