Airgroup2000.com Member of International List of Scale Model Related Web Sites
Този форум е част от сайта на AirGroup 2000
Главен форум на AirGroup 2000

Форум за стендов моделизъм

Част от airgroup2000.com

Начало | Форум-основен | Форум-Модел | Криле | Океан | Океан Dreams | Оръжие |
Криле Ретросалон | Нато и България | Галерия | Военни новини | Поръчай онлайн |

HobbyCULT.com

В момента е 14 фев 2025 20:43

Всички времена са UTC+02:00

Създай нова тема  Отговори  [ 1 мнение ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано: 10 авг 2014 12:40 
Извън линия
Потребителски аватар

Предлагам за размяна интересен и богат лот от модели М1:35. Подбрал съм тематични модели свързани по-скоро с не вермахтска техника от периода ВСВ, като няколко от тях са били и на служба в българската армия.
Изображение
1. Зис-5 на Алан- като в голямата му руска-кутия съм сложил и още един модел:
2. Зис-5 на Звезда с пълен комплект фотоец на Едуард и маски за прозолците.
3.ITALERI 272 Звезда BT-5 -Бонус перфектно смолно оръдие и пълен фотоец на Едуард към екстериора и интериора.
4. Tamiya 35070M3A2 Half Track
5. Italeri 225 M4-A1 Sherman-този модел са участвали при инвазията в Италия ВСВ.
6. Комплект от два броя в една кутия мотоциклети на BMW и Zundap Италери-Звезда с кош, само фигурките временно съм ги сглобил, за да видя в каква роля биха ми влезли.
Фигурката на шофьорът на Звезда съм го наточил с глава с крумовка+ още една бонус.
Който иска да го прави като съветски шофьор може да му смени главата, ще има и тази възможност.
7. Tamiya 1:35 Pkw Steyr Typ 1 1500A Kommandeurwagen
Разделих декалният комплект на Звезда, който има две версии, че другия Зис, производителя го предлагат без декали в кутията.
Изображение Изображение
Изображение
Бонусът към BT-5 са перфектните фигури от Мини-Арт 35043 SOVIET NAVAL TROOPS комплект награден с два медала от различни световни изложения и неслучайно-много е качествен.
Изображение
Бонус много фигури на съветски пехотинци и танков екипаж, като някои от фигурите може да влязат и в българска роля от ранният период на варшавският договор.
Главите на италерските мотористите съм ги сменил, понеже това е слабото им място, а много е важно фигурите да не изглеждат безизразни като играчки и да затормозява една иначе добра диорама или винетка.
Добавям бонус 1 фигура от тамийските моторни комплекти, пак с мое копие на глава за разкош
Изображение
Изображение
Изображение
Аксесоарите към фигурите са в пакетчета. Полуверижната машина на Тамия е много качествен, хубав и атрактивен модел, като всичко си е по скаричките и е с много богат фигурен комплект.
Ако някой прояви интерес целият лот го предлагам за размяна за нещо което го има на склад по нашите-родни магазини за модели, но не ги продавам, понеже размените са част от хобито.
За подробности на ЛС
Поздрави

Нагоре
Покажи мненията от преди:  Сортирай по  
Създай нова тема  Отговори  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC+02:00